Hvor mange dialekter er det i norge gratis sexs

hvor mange dialekter er det i norge gratis sexs

Dialekter i Norge Store norske leksikon Hvor Mange Dialekter I Norge Narvik / Otta I Norge finner vi mange ulike dialekter, varianter av norsk talemål som brukes innenfor et geografisk område. Norge har ikke et offisielt standardtalemål, og det er stor aksept for å bruke dialekt i de aller fleste sammenhenger. Alt i yngre norrøn tid (om lag 10501350) var det tydelige dialektforskjeller her i landet, noe som ble klarlagt av Marius Hægstad på begynnelsen av 1900-tallet. Hvor mange dialekter har vi i Norge? Backstage - VG Nett Hvor mange dialekter i norge, narvik - TromsøTromsdalen og Kvaløysletta. Relativt mange dialekter kan oppvise mange rester av grammatiske kategorier som er gått ut av skriftspråket, for eksempel kasusbøying av substantiv og numerus - og modusbøying av verb. Trakassering av meddebattant( er ). Inneholder eller linker til ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller annet materiale som er i strid med norsk lov. Brudd på norske opphavsrettsregler / kopiering av artikler som er publisert i andre medier.

Hvor mange dialekter er det i norge gratis sexs - Hvor mange dialekter

Østkant VS vestkant i Oslo er ett eksempel - og det er vanskelig å si om vi her prater dialekt, sosiolekt, eller en blanding av begge deler. Til østnorsk har man regnet dialektene på Østlandet og i Trøndelag, til vestnorsk dialektene på Vestlandet og i Nord-Norge. Partisipp av sterke verb ender på -i (etter i ) og -e (etter andre vokaler har biti, fare.

Videos

Bor du i: Hvor mange dialekter er det i norge gratis sexs

Krenking av privatlivets fred. Dialekter kan overlappe noe med det som heter sosiolekt, det vil si mer klasserelatert tilhørighet i uttalen. Østkant VS vestkant i Oslo er ett eksempel - og det er vanskelig å si om vi her prater dialekt, sosiolekt, eller en blanding av begge deler.

0 tanker om “Hvor mange dialekter er det i norge gratis sexs

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *