Hvordan steke tynnribbe porsgrunn

Slik steker du ribbe - MatPrat Klassisk tynnribbe Heia Mat Hellstrøms perfekte ribbe - oppskrift Du kan velge mellom tynnribbe, midtribbe og familieribbe. 500 g ribbe per person; da har du også til julefrokosten. Sjekk at bena er saget helt over. Skjær gjennom svoren og litt ned i spekket med en skarp, spiss kniv. Hvordan steke ribbe med sprø svor Oppskrift - MatPrat Hvis du ruter opp parallelt med ribbena blir det lettere å skjære opp pene biter etter steking. Tynnribbe er hvertfall den jeg bruker, og at det er fett er selvfølgelig svært viktig for saftigheten. Men jeg har fått servert noen ikke så bra ribber opp gjennom også, og da føler jeg at det ofte har vært 50/50 kjøtt og rent fett og det er ikke noe digg. 1 ribbestykke, ( tynnribbe ) 3-5 kilo.

Hvordan: Hvordan steke tynnribbe porsgrunn

Stekt ribbe holder seg nemlig i flere dager, hvis du oppbevarer den kjølig. Legg en asjett (oppned) under, slik at ribba er litt høyere på midten (da renner det smeltede fettet bort).

Videos

Getting fucked in my pink thong.

Hvordan steke tynnribbe porsgrunn - Slik lager

10 fedd hvitløk salt og pepper. Slik gjør du det: Ha rikelig med salt på ribba og la den ligge i 1-2 dager. (Dette kan du droppe, men resultatet blir ikke halvparten så bra). Dersom det ikke allerede er laget ruter i svoren, lag de med kniv, barberblad eller tapetekniv.

Julemat: Du: Hvordan steke tynnribbe porsgrunn

De kan gjerne være små. Du trenger: Tynnribbe, salt, pepper og vann. Hvis du ruter opp parallelt med ribbeina blir det lettere å skjære opp pene biter etter steking.

0 tanker om “Hvordan steke tynnribbe porsgrunn

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *