Lespiskx smerter nederst i magen

irritabel tarm syndrom? Årsaken er at hormonene som dannes i morkaken får lukkemuskelen mellom spiserøret og magesekken til å bli slapp. Jeg får ofte en sånn smerte hvis jeg har drukket mer enn et par små glass med cola/pepsi osv. Tarm: Mine tanker går ikke spesielt i retning av sykdom i tarmen, med disse symptomene du beskriver her. Men har sluttet å drikke det siden jeg fant ut hva som gjorde det. Smerten er plutselig og intens, spesielt etter at du har spist noe som inneholder fett eller fløte.

Smerter øverst i: Lespiskx smerter nederst i magen

Utviklingen innen medisin går raskt, og informasjonen kan derfor være foreldet. Symptomer: Brennende smerter nedenfor eller bak brystbeinet som bli verre når du er sulten.

Videos

Geile College Teen Cums legen ihren Magen.

Hva forårsaker smerter: Lespiskx smerter nederst i magen

Smerter nederst i magen: Kan være tegn på en gynekologiske tilstand hos kvinner. Det kan være smerter nede i magen på den ene eller på begge sider. Diffuse smerter, generaliserte smerter: Kan være tegn på at bukhinnen eller tarmkanalen er irritert. Kan også være irritabel tarm eller psykisk betinget. Smerter på venstre side av magen er en av de mest vanlige smertene som legene hører om fra sine pasienter.

0 tanker om “Lespiskx smerter nederst i magen

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *