Smerter nederst i magen kvinnens underliv

smerter nederst i magen kvinnens underliv

Til andre tider signaliserer underlivet med smerter, men det kan være veldig vanskelig å finne ut av hvor smertene kommer fra. Det er livmorhalstappen legen ser på når det gjøres en gynekologisk undersøkelse. Skjedekransen er en smal slimhinnefold som finnes like innenfor skjedeinngangen.

Smerter nederst i magen kvinnens underliv - De vanligste årsakene

Den renser seg selv, så du skal aldri vaske eller skylle opp med dusjen inne i skjeden. Musklene i bekkenbunnen omslutter skjeden, urinrøret og endetarmen. Kirurgi bør aldri benyttes for å løse et problem som bør løses psykologisk, altså ditt bilde av deg selv og din frykt for at underlivet er «stygt». Da vil det være lettere å oppdage tegn på at noe kan være galt. smerter nederst i magen kvinnens underliv

Dette: Smerter nederst i magen kvinnens underliv

Smerter nederst i magen kvinnens underliv Den vanligste årsaken til at det er stramt i skjeden og vanskelig å få noe inn, stripper kristiansand cam free sex er fordi du ikke klarer å slappe av i bekkenbunnsmuskulaturen. Noen ganger kan man få cyster på eggstokkene. Alle kvinner har utflod, men mengden varierer. Legen vil i den forbindelse spørre deg om menstruasjonene, vannlatingen, avføringen, kvalme, oppkast og feber.
Free online porn movies tube anal 416
Russisk video nettside torchiere 623
smerter nederst i magen kvinnens underliv 417
smerter nederst i magen kvinnens underliv

Fakta om underlivssmerter: Smerter nederst i magen kvinnens underliv

Med underlivssmerter menes smerter i nedre del av magen eller kjønnsorganene hos kvinner (se tegning av underliv ). Kvinnens alder har stor betydning for hvilke differensialdiagnoser som er aktuelle; Foreligger graviditet? Her er de vanligste årsakene til at du kan få smerter i underlivet når du er gravid.

0 tanker om “Smerter nederst i magen kvinnens underliv

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *