Stikkende smerter i magen nakende

stikkende smerter i magen nakende

nyrestein ). Ikke sjelden kan stress, bekymringer, sjelelige og sosiale problemer lede til ubehag og smerter i magen. Noen i så fall har en "sensitiv mage. Spesielt gravide kvinner kan ha fra halsbrann, fordi magen inn i bukhulen disponerer mindre plass. Som et resultat av røyking, kan bruk av kaffe, sjokolade eller alkohol slappe av lukkemuskelen mellom spiserør og mage, og gjør reflux av magesyre i spiserøret skjer raskere. stikkende smerter i magen nakende

Videos

Young sex parties lucky guy fucks 4 teen hotties. Magen from. stikkende smerter i magen nakende

Stikkende smerter i magen nakende - Lommelegen

Nyrestein: kan gi kolikk/takvise smerter nedover i lyske, men også her er smertene ikke så mye stikkpreget, mer som kolikksmerter. Dersom man tidligere har vært operert i magen kan det komme smerter i magen pga arrdannelse mellom tarmavsnitt, heller ikke dissene er stikkende, men mer kolikkpregede. Smerter på venstre side av magen er en av de mest vanlige smertene som legene hører om fra sine pasienter.

Stikkende smerter i magen nakende - Hva forårsaker smerter

Dette er ikke viljestyrt, men dersom du har en viss overvekt, kan dette medføre økende press på muskulatur, som igjen gir smertefuringer av og til. Avhengig av hva som mistenkes som bakenforliggende årsak, kan pasienten bli henvist til bildediagnostisk undersøkelser som ultralyd, CT eller MR, eller spesielle undersøkelser som gastroskopi og koloskopi. Hei, smerter i brystet er ofte utrolig skummelt, for mange tenker at det kan skyldes feil med hjertet.

0 tanker om “Stikkende smerter i magen nakende

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *