Dammer i kulturlandskapet nordland

hvordan det istandsatte baksterhuset på gården har blitt et viktig samlingspunkt for ulike generasjoner i bygda. . Utformingen av dammen må sees i sammenheng med eldhus/smie slik at dette blir et helhetlig miljø. Cecilie Askhaven, Landbruksdirektoratet, fortalte  om den nye forskriften som skal tre i kraft fra.1.2017. Der vil forholdene ligge til rette for planter som elvesnelle, piggknopp og vassgro.

Dammer i kulturlandskapet nordland - Dammer i kulturlandskapet

Fleshlight shop gratis sexnoveller 818
dammer i kulturlandskapet nordland 823
Dammer i kulturlandskapet nordland Når begge dammene er fylt opp med vann, fjernes «terskelen» mellom dammene. Fylkesmannen satte som vilkår at landbruksmyndighetene godkjente omdisponeringen av arealet. Da unngår en å tappe bekken helt ned i tørkeperioder, og mindre organisk materiale føres inn i dammen.
dammer i kulturlandskapet nordland 524
Gratis voksen meldingssider tromso 690
Dammer i kulturlandskapet, tIL glede OG nytte FOR alle veileder FOR miljØtiltak Fylkesmannen i Hedmark og Norsk Ornitologisk Forening, avd. Hedmark Trond Vidar Vedum, Halvard Hofstad, Svein Åstrøm, Ragnar. Are Johansen Norsk Landbruksrådgiving. Nordland, jordkvalitet ER viktig(ST) HVA ER GOD drenering Brun farge er en indikator på god. I moderne tid har kulturlandskapet endra seg svært mykje på grunn av nye driftsformer og omdisponering av jordbruksareal.

0 tanker om “Dammer i kulturlandskapet nordland

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *