Norskx forum hvor ofte onanerer kvinner

nok på en måte mer hemmelig fordi det er mindre tilgjengelig, sier hun. Den påstanden min trekker jeg glatt tilbake, og innrømmer at jeg kom med en feil påstand. Jeg kan bli råkåt av en våt chat, og må ut å ta meg en runk. For noen kulturer mener hun dette har en sammenheng med at det fortsatt ses på som skambelagt for kvinner å onanere, men dette er nok ikke i like stor grad tilfellet i Norge. Det skal jeg huske. Jeg har vel i grunn ikke lest mer om sex, enn det jeg har gjort i Vi Menn. Mange bruker hånddusjen eller fingrene, som jo alltid er like tilgjengelige, mens andre bruker vibrator eller dildo. Dette har jeg lurt på, men får meg ikke til å spørre mine venninner.

Videos

College babes flashing off their tits for beads at Mardi Gras.

Norskx forum hvor ofte onanerer kvinner - Onanerer alle

Men, tror ikke alle kvinner onanerer nei, selv om nok endel gjør det. Hadde selv mange år som seksuellt aktiv hvor jeg ikke onanerte, og kan gå lange tider imellom nå også. Mens andre ganger kan jeg gjøre det ofte. Noen kan nok være flaue over å innrømme det, men det er nok også endel som er flaue over å innrømme at de ikke gjør det.

Kvinner: Norskx forum hvor ofte onanerer kvinner

Kvinner - hvor ofte onanerer dere? » Temaoversikt » Samliv og seksualitet; Logg inn for å følge dette. Jeg gjør det ofte i noen perioder, men så kan det være uker/måneder uten at jeg gjør det. Vi har lite sex og nå ser det ut til at jeg ikke bryr meg. Er selv kvinne hvor ofte onanerer kvinner på 49, og har skjønt at det også er noen andre voksne.

Norskx forum hvor ofte onanerer kvinner - Samliv og seksualitet

Samtidig mener hun den reduserte lysten til å tilfredsstille seg selv kan ha en sammenheng med free sex finne områder arvestykke at sjansen for at du er i et parforhold øker med alderen. Min første tanke var at det var et mislykket sexliv, men jeg ser nå at det nødvendigvis ikke bør være slik.

0 tanker om “Norskx forum hvor ofte onanerer kvinner

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *