Sex ung cyster på eggstokkene smerter

finner man ikke årsaken. Hjerteinfarkt: Vanlige symptomer Foto: NTB Scanpix/Shutterstock Vis mer Hjerteinfarkt Dette skjer oftest med en middelaldrende eller eldre person. Punktert lunge (pneumothorax) Nina. Har man hatt hjertesykdom tidligere, eller er man disponert for hjertesykdom, skal legen ha lavere terskel for å undersøke hjertet enn ellers. Hjertesykdom, lungesykdom og magelidelser utgjør omtrent 15 hver.og de fleste går ikke til legen. Undersøkelse hos lege, når du kommer til legen din med brystsmerter, er det svært viktig både for deg og legen at han kan utelukke de alvorligste årsakene, spesielt de som må behandles raskt. Han vil lytte på lunger og hjerte, selv om et hjerteinfarkt ikke kan høres så kan slik lytting utelukke eller bekrefte andre diagnoser.

Brystsmerter: Sex ung cyster på eggstokkene smerter

Brystsmerter er en svært vanlig plage hos både unge og eldre. Angina Pectoris Angina skyldes trange blodårer til hjertemuskulaturen, men ikke avstengte blodårer som ved infarkt.

Loette: Sex ung cyster på eggstokkene smerter

Alle har hørt om hjerteinfarkt og sett dramatiske bilder på TV eller film av middelaldrende menn som trekker pusten dypt, holder seg for brystet og faller bevisstløse om på gaten. Ellers kan man sex ung cyster på eggstokkene smerter gjøre et såkalt arbeids-EKG hvor man måler hjerteaktiviteten når man sitter på sykkel og trener. Trykker du på linkene kan du lese mer om hver enkelt tilstand.

0 tanker om “Sex ung cyster på eggstokkene smerter

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *