Smerter nedre del av magen vil ha kjæreste

Smerter i nedre del av magen; Hva er i nedre del av magen Magesmerter kan ha ulike årsaker. Som forårsaker er kjent og hva som er riktig behandling for nedre magesmerter? Hva er i nedre del av magen? Lommelegen - Smerter i nedre del av mage Ligger i nedre del av magen, tarmene, nyrene og urinblæren. Er plassert i den øvre del av magen, mage, milt og lever. Som har problemer med magen, så kan ikke snakke om smerter i nedre del av magen. Smerter i nedre del av mage.

Smerter nedre del av magen vil ha kjæreste - Smerter i nedre

Nyrekreft, nyresvikt og infeksjoner er alvorlige sykdommer som ofte føre til senere problemer. Noen ganger er det en for høy spenning i musklene i bekkenbunnen. Har du smerter i øvre del av magen. Når det er noen ganger følt smerte, er dette i siden eller til den nedre del av ryggen.

Smerter nedre del av magen vil ha kjæreste - Magesmerter i nedre

Smertene vil da være mer stabile, og man vil ofte ha vært plaget med hard avføring/forstoppelse i lange tider før infeksjonen utvikles. Mest sannsynlig er dette en ufarlig og forbigående tilstand, og skyldes økt gassdannelse i tarmen. Smerter i øvre del av magen. Jeg har kjæreste og har fått klamydia og skal ta Azitromax.

0 tanker om “Smerter nedre del av magen vil ha kjæreste

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *