Tilfeldig dato ideen aust agder

relativt klartenkt hadde et like unaturlig perspektiv på årets gang. Året har jo egentlig en form som kun kan beskrives ved å tegne med fingeren i rommet. Ideer som slett ikke stemmer med mitt eget selvinnlysende logiske, tydelige, og korrekte bilde. Klikk på hvor du mener månedene ligger: Vidar er ikke alene, men dette er jo ikke nytt for meg. Dere er mange nok til at vi kan bli klokere på det litt større bildet av hvordan året faktisk ser ut for folk. Kategori: Forskning, wheel by pfnkis at Flickr CC-BY.

Tilfeldig dato ideen aust agder - Dugnad

Etter å ha sett flere ulike forklaringer, viser det seg at det eksisterer veldig mange underlige ideer om året. Nå skal vi tygge resultatene litt, så kommer vi tilbake med en fyldig sak om hvordan folk forstår året, og skal prøve å se om det er noe system i hvordan ulike folk ser det. Om du også har tid til å fylle ut et litt grundigere spørreskjema hadde det vært supert; da kan vi prøve å se om det er noen identifiserbare bakenforliggende mønstre. Det prøvde han å bringe på det rene med følgende tilsynelatende enkle spørsmål: Hvis året er en sirkel  hvor er mars og desember i ditt hode?

Videos

I gave you another chance and still premature ejaculation?! Carl Joachim Hambro (f. Januar 1885 i Bergen, d. Desember 1964 i Oslo) var en norsk pressemann og politiker.Han var journalist og sjefredakt r i Morgenbladet i mesteparten av sitt yrkesliv. Muligens fordi ikke mange nok har svart til at vi kan klare å finne system. 2: At det er veldig mange ulike ideer om hvordan året «ser ut». Til gjengjeld var de uenige om hvor mars var, så årene deres roterte motsatt av hverandre. Spørsmålet viser seg å avdekke to spennende ting: 1: Hvor mange som har en mening om dette. Vår kollega Vidar har nemlig en tanke han har grublet på i flere år, og tullet med at han skal skrive bok om når han blir gammel: Det begynte med at han skulle lage et årshjul på en tidligere arbeidsplass, tilfeldig dato ideen aust agder og ble forundret over.

0 tanker om “Tilfeldig dato ideen aust agder

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *