Fettkul på magen normale kjønnslepper

fettkul på magen normale kjønnslepper

sett på bilder av noen som har litt store kjønnslepper, men de er liksom litt mer lange og tynne. Da er jeg ferdig på sykehuset og møtte den koselige utenlandske legen som snakket masse med meg før han undersøkte meg. Mine henger også nedenfor de ytre kjønnsleppene. Bekyret meg veldig for dette tidligere, men har nå skjønt at dette er helt n må jo jo si at jeg skjemmes litt over det enda, men har ikke tenkt å gjøre noe med det, nei.Kjøpte meg en bok her som handlet om kvinners underliv. Så nå er det bare å vente på time.

Fettkul på magen normale kjønnslepper - Fettkul kjønnslepper

Han fortalte også fint om at det KAN oppstå komplikasjoner som ved alle kirurgiske inngrep. Er det normalt å barbere det bort? Komplikasjonene her kan da bestå i infeksjoner i ettertid, blødninger og noe nedsatt førlighet.

Videos

Normal she is shy as fuck but when the cam is out she turns into a monster. Det er liksom greit på tissen, men jeg har det rundt rumpehullet fettkul på magen normale kjønnslepper også. Mine klistrer seg liksom sammen til en slags klump og jeg gruer meg for å ha sex. Dette kommer kanskje til å ødelegge sexlivet mitt, og jeg vil ikke det skal skje vær så snill og hjelp meg!

0 tanker om “Fettkul på magen normale kjønnslepper

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *