Gravid vondt øverst i magen hva er egenskaper

fikk også slike tak da som gjor til att jeg ikke klarte å røre meg og fikk også vondt i ryggen. Men hun jordmora som 'hadde meg' var super surrete, hun glemte meg mens jeg satt med de bånda rundt magen, så jeg satt i 45min istedet for 20 som hun sa, så jeg måtte til slutt dra å snora for at hun skulle komme. Jeg ringte føden igår kveld å hørte, ble jo bekymret. Men jeg hadde vært der inne pga lite liv i magen tidligere på dagen, så hun som jeg snakka med virket lettere irritert å sa at når jeg hadde vært der inne tidligere på dagen, var det nok ingenting å bekymre seg for. Fikk både CTG-registrering, Ultralyd, sjekking av åpning og alt sto bare supert til med lille gull i magen og disse smertene hadde heller ikke forrorsaket noen åpning etter det så er det så har jeg bare kjent det litt nå og da men ingenting galt.

Har dere mye: Gravid vondt øverst i magen hva er egenskaper

Når du sier vondt i magen, er det i livmoren du tenker på da, eller er det andre vondter? Så kolleger reagerer jo og spør hva som feiler meg. 7 uker i morgen.

Smerter øverst: Gravid vondt øverst i magen hva er egenskaper

Barn i magen ; Gravid ;. Trimester ; Har dere mye vondt i magen? Smerter øverst i magen : Hva kan årsaken være?

Gravid vondt øverst i magen hva er egenskaper - Smerter øverst i

Mange er også plaget av irritabel tykktarm med realescort bergen free dating sites forstoppelse, diare og luftproblemer. Sånn holdt det på fra.00-noen dager etterpå. Fikk bare høre av moren å sammboeren min att jeg bare ble blekere og blekere. En grundig utredning vil ikke avdekke sykelige forandringer verken i magesekk, tarm eller andre organer i bukhulen.

0 tanker om “Gravid vondt øverst i magen hva er egenskaper

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *