Vondt i underlivet titrengt hele tiden

De vanligste årsakene til smerter i underlivet Ullevål Hele 50 av alle gravide kvinner opplever økende urinlekkasje og frekvens. Det er viktig å huske at kroppen gjennomgår store forandringer under et svangerskap, og det er nettopp slike forandringer som oftest er årsak til ubehag og smerter i underlivet. Underlivet mitt lukter hele tiden. Jeg dusjer kroppen hver dag. Underlivet mitt lukter hele tiden, hva kan dette skyldes? Cyste i underlivet titrengt hele tiden Smerter i underlivet - hva kan det være? Med litt intim såpe. Har gått på sopp krem for kjeden. For sopp å lukta. Litt lukt fra underlivet er normalt, men direkte vondt skal det ikke lukte. Vond lukt fra underlivet, kan skyldes en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden.

Kropp: Vondt i underlivet titrengt hele tiden

Spørsmål og svar kropp og helse underlivsplager underlivet mitt lukter hele tiden, hva kan dette skyldes? Musklene i underlivet er bekkenbunnsmuskulaturen.

Lommelegen: Vondt i underlivet titrengt hele tiden

Cyste i underlivet titrengt hele tiden 0 Svar 8 tegn p en cyste i ggestokken: Dette b r kvinder i alle Det kan g re ondt hele tiden eller komme n r du anstrenger dig. Jeg har hatt noen rare og litt vage smerter i underlivet, særlig på venstre side. Det liksom stikker og iler litt nedover, og er ubehagelig. Uansett hvor jeg har vondt.

0 tanker om “Vondt i underlivet titrengt hele tiden

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *