Hvordan endre startside gratis chattesider

hvordan endre startside gratis chattesider

klikker. Startside og velge, legg til eller endre startside. Åpningstider på chat: 09:00 til 15:30 på hverdager. I dialogboksen, legg til eller endre startside gjør du noe av følgende: Hvis du vil bruke gjeldende webside som startside, klikker. Du kan ikke bestemme selv hvor mye skatt du vil betale hver måned. Dårlige tider for iPhone: Her er Apples største konkurrenter. Klikk Internet Explorer i resultatlisten.

Endre startsiden: Hvordan endre startside gratis chattesider

Av hensyn til din egen sikkerhet ber vi deg om å ikke skrive personopplysninger eller sensitive opplysninger, som for eksempel fødselsnummer og helseopplysninger. . Alle beløpene skal oppgis for hele året og før fradrag (bruttobeløp). Skattetrekksmeldingen er en bekreftelse på endringene som er gjort, og kommer i innboksen når du er logget inn i Altinn. Hvis du endrer skattekort i mars eller senere på året får du et prosentkort, selv om du pleier å ha et tabellkort. hvordan endre startside gratis chattesider Eros Chat / Chattested for kvinner, menn og par. Enkelt og greit å chatte. Gå til Generelt-fanen under Startside, og angi URL-adressen til nettstedet du vil angi som startside.

Endre startsiden: Hvordan endre startside gratis chattesider

Du kan legge til flere URL-adresser eller nettstedet du besøker for øyeblikket, ved å velge Bruk gjeldende. Gå til Generelt-fanen under Startside og angi URL-adressen til nettstedet du vil bruke som startside. Du kan legge til flere URL-adresser. Du kan også legge til nettstedet du viser for øyeblikket, ved å velge Bruk gjeldende.

0 tanker om “Hvordan endre startside gratis chattesider

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *